Over ons

HardhoutZeeland: wie zijn we?

HardhoutZeeland is een onderdeel van Van Hese Infra. Een infra-bouwbedrijf dat al jaren aan de weg timmert in Zeeland en omstreken. In de infra-bouw werken we veel met hardhout en daaruit is het idee geboren om hout te gaan aanbieden aan de professionele en particuliere markt. Door eigen actieve inkoop en eigen voorraad- en bewerkingsmogelijkheden zijn we een serieuze speler in de hardhout-markt in Zuidwest Nederland geworden

Ronald van Hese

Gebruikt tropisch hardhout opnieuw gebruiken geeft mij het gevoel dat ik bijdraag aan een duurzamere wereld

Danny van Hese

Iets bouwen van gebruikt hout geeft mij veel energie en een goed gevoel. Ik ben blij en trots als een bouwwerk van gebruikte materialen wordt opgeleverd en weer jaren meekan.

Neem contact op

Dagelijks geopend

Doordeweeks 10:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 12:00 (op afspraak)

direct leverbaar
uit eigen voorraad
ook inkoop van uw (partijen) hardhout

Stel je vraag via Whatsapp - of bezoek ons op Ohmweg 6 in Middelburg

TRANSPORT

Materialen te groot om zelf te vervoeren? HardhoutZeeland biedt diverse transportoplossingen. Van vrachtauto tot bezorgen met aanhangwagen. Uw materialen worden in overleg thuis of op de bouwlocatie bezorgd.

ZAGEN EN ANDERE BEWERKINGEN

Laat uw materialen direct op maat zagen in onze eigen werkplaats. In de meeste gevallen doen we dit terwijl uw wacht. Naast afkorten kunt u ook bij HardhoutZeeland ook terecht voor andere bewerkingen zoals:

Maak in 1 minuut
kennis met
hardhoutzeeland

HHZ werkplaats onderdelen-schaven
Video afspelen

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.