GEBRUIKT HARDHOUT
IN ALLE SOORTEN EN MATEN

Maatwerk in hardhout

HardhoutZeeland is specialist in het op maat maken van hardhoutproducten. We verzorgen uw materialen graag bouwklaar. Eventueel op locatie of de bouwplaats geleverd. In onze uitgebreide professionele werkplaats verzorgen we alle bewerkingen op eigen machines en met eigen personeel. En daarbij denken we groot! Door de unieke samenstelling van ons machinepark kunnen we ook (hele) grote maten verwerken.

Uit onze eigen voorraad gebruikt hardhout, kunnen we direct alle maten produceren. Per stuk of in grotere aantallen...

Maatwerk Mogelijkheden

Omdat we van onze voorraad hardhout veel meer producten kunnen maken dan we op de site kunnen laten zien, kunt u hier de mogelijkheden voor maatwerk aanvragen. Geef kort het eindproduct aan waar u naar op zoek bent en we nemen direct vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken

zagen

Op lengte afkorten van alle soorten balken en planken. In de meeste gevallen ‘klaar-terwijl-u-wacht’.  Ook grote afmetingen kunnen we in eigen werkplaats zaken, tot ca. 1 meter dik en 7 meter lang.

Uniek in de regio.
Ook eventueel opdrachtwerk
Woodmizer-zaagmachine

SCHULPEN

Andere balkdikte gewenst? 
We kunnen de door u uitgezochte balken schulpen naar maat.
Levertijd enkele dagen.

4-zijdig SCHAVEN/PROFILEREN

Op onze schaaf- en profileermachines bewerken we uw materialen graag naar wens.Levertijd in overleg, normaal gesproken binnen enkele dagen

OVERIGE BEWERKINGEN

Andere houtbewerkingen zijn ook mogelijk. Denk aan schuren, boren. Verstekken of inkepingen aanbrengen. Maatwerk in eenvoudige bewerkingen of complete bouwklaar aanleveren. Onze experts gaan graag voor u aan de slag!

Stel je vraag via Whatsapp - of bezoek ons op Ohmweg 6 in Middelburg

TRANSPORT

Op onze schaaf- en profileermachines bewerken we uw materialen graag naar wens.Levertijd in overleg, normaal gesproken binnen enkele dagen. Diverse transportoplossingen op maat. In de meeste gevallen met onze eigen transportmaterialen. 

INKOOP

HardhoutZeeland is altijd op zoek naar interessante (rest)partijen tropisch hardhout. Heeft u hout over na een project, of kunt u ons een grotere partij aanbieden? Graag komen we hierover met u in contact. Alle soorten gebruikt hardhout zijn welkom en we accepteren elke houtkwaliteit. 

Bovendien betaalt u bij ons geen afvoerkosten. We bieden u uiteraard een passende vergoeding voor het hout. Indien gewenst komen we het hout direct bij u ophalen. 

U kunt hierover contact opnemen met onze verkoopadviseur via 06-82821487 of info@hardhoutzeeland.nl

Op zoek naar een aannemer in houtbouw en infra?

Van Hese Infra BV is een VCA 2 sterren gecertificeerd aannemingsbedrijf in de grond-, weg-, en waterbouw ,dat zich heeft gespecialiseerd in het uitvoeren van arbeidsintensieve klussen ,die specifieke vakkennis en materiaal vragen. Opgericht in het jaar 2009 door de broers Ronald en Danny van Hese. Door onze samenwerking en flexibiliteit zijn wij in staat om snel in te spelen op diverse situaties.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.